Zilveren Sieraden

Unieke kralen sieraden uit Ghana

Kralen sieraden uit Ghana

Onderscheid je van de menigte met deze betoverende kralen sieraden uit Ghana. Deze nieuwe collectie sieraden van Wereldse Juwelen steelt de show door haar uitbundige kleuren. Ben je een kleurrijk type die graag opvallende sieraden draagt dan is deze collectie kralen sieraden echt iets voor jou. De mooie gedecoreerde kralen zijn allemaal met de hand vervaardigd door vrouwen uit Ghana die met de verkoop van hun geweldige sieraden een beter bestaan proberen op te bouwen.

Wat dacht je van een glaskralen ketting met een handgeslepen hart van glas als hanger. Deze kettingen zijn in verschillende kleuren online te bestellen bij de unieke sieraden webshop Wereldse Juwelen.

Ook de kleurrijke armbanden van deze collectie springen in het oog. De kralen armbanden bestaan uit transparante glaskralen, maar ook uit kralen die prachtig zijn gedecoreerd met fantastische kleuren. Sommige kralen sieraden uit Ghana bestaan zelfs uit kralen van bauxiet, wat de mooie warme aardekleuren van Afrika weergeeft. Deze kralen van bauxiet vormen een mooi contrast met de andere opvallend gekleurde kralen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke juweeltjes ? Bekijk dan snel de kralen sieraden uit Ghana.