fair.nl

Heb je ‘m al gezien …

De nieuwe webshop fair.nl

Soms consumeren we er op los, terwijl we onszelf helemaal niet meer afvragen waar iets precies vandaan komt. Of waarom we het eigenlijk nodig hebben. Gek eigenlijk. Wereldse Juwelen wilde deze spiraal doorbreken met unieke en handgemaakte sieraden.
Maar sinds kort hebben ze nog een webshop gelanceerd: fair.nl. En de naam zegt eigenlijk al precies, wat zij met deze unieke en eerlijke handgemaakte producten willen bereiken. Duurzame en mooie producten aanbieden die wereldwijd door lokale ambachtslieden worden ontworpen en vervaardigd. Dus ben je op zoek naar iets unieks? Voor jezelf of voor een ander? Dan kun je vanaf nu bij fair.nl terecht voor een mooi en uniek aanbod aan handgemaakte producten.

De ambachtslieden van fair.nl

Tegenwoordig lijken de winkels wel bomvol te liggen met allemaal dezelfde producten.
Neem je een kijkje in de webshop van fair.nl dan ben je er zeker van dat je geen doorsnee producten zult vinden. Alles is handgemaakt van de beste kwaliteit materialen en vervaardigd door ambachtslieden die met liefde voor het vak de mooiste producten maken. Of het nu het vervaardigen van klankschalen, luxe stoffen of hamamdoeken is, de ambachtslieden gebruiken handwerktechnieken die vaak al eeuwen oud zijn. Fair.nl vindt het belangrijk dat deze technieken behouden blijven en dat de vakmensen een eerlijke prijs krijgen voor de producten die ze hebben gemaakt.

Handgemaakte producten uit verre oorden

Bij fair.nl kun je dus voortaan terecht voor veel bijzondere producten uit verre oorden. Ze hebben een breed assortiment met producten uit onder andere Afrika, Peru, India en Indonesië.
De producten van fair.nl worden vaak persoonlijk uitgezocht door de reizen die ze maken en de vele zoektochten naar mooie handgemaakte producten. Ze letten daarbij niet alleen op de kwaliteit van de artikelen, maar ook op de filosofie achter de producten en op welke manier en van welke materialen ze vervaardigd zijn. Zij geloven in eerlijke kansen voor iedereen en steunen hiermee graag de ambachtslieden die wereldwijd zulke mooie handgemaakte producten maken.

Door deze nieuwe webshop hoef jij de deur niet uit of de wereld over te reizen om deze prachtige items te kunnen bemachtigen. Gewoon vanuit je luie stoel heb je toegang tot deze unieke producten. Wetende dat je diegene die het heeft gemaakt daar ook mee steunt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje op fair.nl.