Balinese Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Draag de symboliek van het leven met deze spirituele zilveren hangers

Spirituele zilveren hangers

Mensen uit verschillende culturen dragen sieraden niet alleen voor fashion doeleinden, maar ook omwille van verschillende belangrijke betekenissen. Er zijn sieraden die een speciale symboliek dragen, zoals de handgemaakte spirituele zilveren hangers uit Indonesië van Wereldse Juwelen. Veel mensen geloven dat de menselijke geest is verbonden met het menselijke lichaam en dat spirituele sieraden een vitale rol spelen in dat proces.

De zilveren hangers van Wereldse juwelen zijn speciaal gemaakt om de spiritualiteit en de symboliek tastbaar te maken in deze bijzondere zilveren juweeltjes. De nieuwe collectie spirituele zilveren hangers zijn fantastisch te dragen als esthetische symboliek. De zilveren spirituele hangers staan online in deze bijzondere sieraden webshop met symbolen van de tree of life, flower of life, seed of life en het om-symbool.

De zilveren Tree of life hanger. De metafysische symboliek van de tree of life of de levensboom is zeer eenvoudig. Het betekent dat iedereen een kind van de kosmos is. Net als de levensboom zelf, heeft het diepgewortelde takken die de kosmische stamboom van ons allemaal symboliseert. De oude verhalen over je verleden met betrekking tot je ambities en worstelingen zijn hieraan gekoppeld, maar vooral je verlangen om het licht te bereiken.

De zilveren Flower of Life hanger. De flower of life is de term die gegeven is aan het meetkundige symbool die bestaat uit overlappende, meervoudige en gelijkmatige verdeelde cirkels die gerangschikt staan in een bloem-achtig patroon met de symmetrie van een zeshoek. De levensbloem of flower of life is het symbool van de heilige geometrie en wordt verondersteld een sterk helende werking te hebben. De vijf platonische lichamen zijn in dit bijzondere symbool terug te vinden en staan symbool voor de elementen aarde, lucht, vuur, water en ether. Men gaat ervan uit dat van deze platonische lichamen de bouwstenen vormen van alles op aarde. Het is als het ware een sjabloon waaruit al het leven ontspringt.

De zilveren Seed of life hanger. Zaden zijn krachtige en magische scheppingen van de natuur. Er wordt verondersteld dat ze alle intelligente blauwdrukken van het leven bevatten. Zo hebben zaden de mogelijkheid zich vele jaren slapende te houden voordat ze tot leven komen. De seed of life is een universeel symbool van de schepping. De seed of life wordt gevormd door zes cirkels rondom één cirkel en geeft de relatie weer tussen begin en voltooiing, volledigheid, diversiteit, wedergeboorte, kracht en evenwicht.

De zilveren hanger met Om-symbool. Volgens het boeddhisme is het uitspreken van  ‘Om’, het ultieme natuurlijke geluid, oftewel het geluid van het leven. Het ‘Om’ teken wordt vaak als hanger gedragen vanwege de goddelijke krachten die dit symbool in zich draagt en tevens de eerste lettergreep van de heilige mantra ‘Om Mani Padme Hum’ is. ‘Om’ staat symbool voor geluk, trots en zuivering van lichaam en geest.

Kies je voor een spirituele zilveren hanger van Wereldse Juwelen dan zul je de spirituele energie van de symbolische betekenis van deze sieraden ervaren. Al deze hangers zijn gemaakt van zilver en handgemaakt in Indonesië. Het dragen van een symbolisch sieraad zoals deze zilveren hangers benadrukken niet alleen je kunstzinnige aantrekkingskracht, maar ook je innerlijke evenwicht en schoonheid. Bestel vandaag nog!