Peruaanse Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Nieuwe collectie zilveren filigrain sieraden

Zilveren filigrain sieraden

Wereldse Juwelen heeft een prachtige nieuwe collectie zilveren sieraden in het assortiment, namelijk zilveren filigrain sieraden uit Peru! Dit betekent dat je kunt kiezen uit filigrain ringen, oorbellen, hangers en armbanden die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd uit zilver.

Bijzondere techniek uit Peru

Als je op zoek bent naar een uniek en bijzonder filigrain sieraad dan biedt deze nieuwe collectie veel mogelijkheden. De gebruikte filigrain techniek kenmerkt zich door heel dun en fijn draadwerk dat op vakkundige wijze tot een sieraad wordt gedraaid en gewalst. Het geheel wordt vervolgens met een speciale techniek gesoldeerd. Door het fijne karakter van deze filigrain sieraden heeft de gehele collectie een bijzonder vrouwelijke en sierlijke uitstraling. Alle delicate designs zijn handgemaakt. Allerlei hedendaagse vormen worden gecombineerd met de authentieke stijl van Peru. De edelsmeden uit Peru die deze filigrain sieraden maken, laten zich vooral inspireren door de indrukwekkende natuur die hen omringt. En dit komt op een sublieme wijze terug in de zilveren filigrain collectie. Zo kun je denken aan bloem-, druppel-, blad- of maanvormen die door sierlijke ornamenten worden omgeven.

Een combinatie van schoonheid en comfort

Een bijkomend voordeel is dat de zilveren sieraden licht zijn. Zeker voor oorbellen is dit een prettig gegeven. Door de ragfijne maar sterke structuren is het dragen van deze filigrain sieraden comfortabel. Bovendien zal je de aandacht van menigeen trekken met het dragen van zulke beeldschone juwelen!