Zilveren Sieraden

De sieraden trends van 2013

 

Als je van plan bent de sieraden trend bij te houden dit jaar, mis dan niet dit artikel. Glanzende en gedurfde ontwerpen zijn de trend voor 2013. ‘Hoe groter, hoe beter’ is het motto voor de accessoires van het komende jaar. Dus is het nu tijd om de balans op te maken en te kijken wat je allemaal al hebt dat bij deze trend past. Zelfs als je al een paar unieke klassieke stukken hebt die ideaal zijn voor de nieuwste mode, dan nog wil je misschien toch nieuwe sieraden aanschaffen die je unieke gevoel voor stijl benadrukken. Gebruik deze tips over de nieuwste trends en laat je inspireren.

Heldere kleuren

Voor wat de sieraden betreft is de trend het komende jaar alles behalve ingetogen. Turkoois en koraal zijn de hipste kleuren voor de mooiste sieraden. Wil je vooruit lopen op de trend ga dan aan de slag met deze kleuren. Mooie brede armbanden met turkoois en koraal of een groot stuk turkoois gezet in een prachtige ring. Laat je fantasie de vrije loop en wees zo brutaal als je durft. Een opvallende hanger gemaakt van helder koraal gecombineerd met een donker grijze steen ziet er fantastisch uit voor een avondje stappen.

Grote designs

Extra grote chokers, brede armbanden en kettingen met een borstplaat zijn de sieraden die je nu op de catwalk tegen komt. Als je denkt dit sieraad is te groot en te zwaar om te dragen dan heb je zeker een stuk in handen wat op dit moment helemaal de trend is. Lange oorbellen, dikke zilveren accenten rond grote stukken turkoois en gedurfde glinsterende stenen zijn nu het dramatische beeld voor het seizoen van 2013.

Terug naar de natuur

Naast de kleur en de vorm, zijn er nog een aantal andere opvallende elementen in het komende mode seizoen. Dit jaar ligt de nadruk op de natuur, wat zowel in de ontwerpen van de sieraden als de ontwerpen van de kleding naar voren komt. Bloemen zijn een veel voorkomende vorm voor hangers en bedels, net als vogels, wolven en andere dieren. Veren, houten kralen en een breed assortiment aardse stenen worden gebruikt om kleurrijke kettingen en oorbellen van te maken. Maar ook metalen als brons en koper spelen een grote rol in deze natuur trend.

Haaraccessoires

Echt waar, haarsieraden zijn de nieuwe rage voor het komende lente seizoen. Haarsieraden gaan verder dan eenvoudige haarspeldjes en haarbanden. Op dit moment worden er op de catwalk van bruids-en couture shows opvallende haarklemmen en haarbroches getoond. Glinsterende haar clips tot een duizelingwekkende hoeveelheid edelstenen in het haar, het zijn de haarsieraden van dit moment. Een zilveren en turkooizen broche voor in het haar zal geweldig staan bij iemand met rood haar terwijl een blondine prachtig staat met koper en koraal in het haar.

Met zoveel gedurfde looks en natuurlijke elementen die er op dit moment zijn is het voor iedereen mogelijk zijn eigen weg te vinden binnen de trends van dit moment. Verwen jezelf met een aantal nieuwe sieraden en je bent de trendsetter van dit jaar.