Tibetaanse Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Leren armbandjes: Super leuk om je polsen mee te versieren deze herfst!

Leren armbandjes

Wil jij je polsen versieren met unieke en handgemaakte leren armbandjes deze herfst? Dan kun je bij Wereldse Juwelen je hart ophalen. Ze hebben een mooie collectie leren armbanden uit Tibet die mooi versierd zijn met kralen van verschillende materialen, bedeltjes en touw. De bedeltjes hebben vaak een speciale betekenis en zijn daarom uitstekend geschikt om cadeau te geven. Wat dacht je van een armband met een zilverkleurig hart met ‘I love you’ erin gegraveerd. Of een leren armbandje met een bedeltje van het vredessymbool of een geluks klavertje vier? Als dat geen bijzondere cadeautjes zijn!

De leren armbanden uit Israël hebben een bedeltje met het boze oog. Ook deze leren armbandjes zijn mooie cadeautjes om te geven want een bedeltje met het boze oog zou bescherming bieden aan de drager!

De ambachtslieden uit Bali hebben voor hun leren armbanden voor een strak en stijlvol design gekozen met mooie decoraties van messing. Met welke armbanden je je polsen ook gaat versieren deze herfst, alle leren armbandjes zijn mooi met elkaar te combineren en handmade with love.