Mexicaanse Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

De nieuwe collectie zilveren sieraden uit Mexico

zilveren sieraden Mexico

Sieraden zijn altijd leuk om te geven óf om te krijgen. Je kunt jezelf natuurlijk trakteren op een mooi sieraad of een vriendin een schitterend sieraad geven voor haar verjaardag. Je kunt natuurlijk het zoveelste zilveren kettinkje kopen bij de juwelier. Maar misschien wil je wat origineler voor de dag komen.

Namelijk met een uniek handgemaakt sieraad van de andere kant van de wereld? Wellicht is de nieuwe collectie zilveren sieraden uit Mexico dan een leuk idee voor jou!

De collectie bestaat uit prachtige zilveren sieraden die gemaakt zijn door zeer vakkundige edelsmeden uit Mexico. Voor deze handgemaakte zilveren sieraden zijn prachtige edelstenen gebruikt zoals bijvoorbeeld turkoois en granaat maar ook de organische edelstenen koraal en amber zie je veel in deze juweeltjes terug. Het zilver dat voor deze sieraden is gebruikt komt uit het Mexicaanse plaatsje Taxco. Hier wordt sinds lange tijd zilver gedolven waardoor edelsmeden zich hier zijn gaan vestigen. Taxco is dan ook niet voor niets bekend om haar talentvolle edelsmeden die hun creativiteit tot uiting brengen in hun mooie sieraden.

De ontwerpen uit de collectie zijn kleurrijk door het gebruik van de mooie edelstenen, bijzonder origineel wat betreft het ontwerp maar bovenal erg stijlvol. Armbanden, oorbellen en prachtige hangers maken allemaal onderdeel uit van deze unieke collectie zilveren sieraden uit Mexico. Nieuwsgierig geworden naar deze speciale creaties, neem dan snel een kijkje in deze bijzondere sieraden webshop!