Tibetaanse Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Leuke juweeltjes van kralen uit Tibet

Armbanden van kralen

De nieuwe collectie van Wereldse Juwelen komt uit Tibet en bestaat uit armbanden van kralen. Alle armbanden zijn handgemaakt door ambachtslieden en bestaan uit kralen van rood howliet of turkoois.

Aan de armbanden hangen mooie betekenisvolle bedeltjes gemaakt van Tibetaans zilver. Tibetaans zilver is een mengsel van puur zilver gemengd met in dit geval koper.

De bedeltjes bestaan onder andere uit een Tibetaanse geluksmunt of gebedsmolentje. Maar er zijn ook figuurtjes voor de armband geïnspireerd op de natuur zoals de armbanden met bedeltjes van bloemetjes en bloemblaadjes laten zien. Voor een kleurrijk effect zijn er ook gekleurde stukjes schelp in de armbanden verwerkt. De armbanden sluiten met een karabijnslotje en het fijne is dat een deel van de armband uit schakels bestaat waardoor de kralenarmbanden in lengte verstelbaar zijn. En dat allemaal voor het vriendelijke prijsje van €12,50. Voor dit bedrag pakt deze sieraden webshop de armband ook nog eens leuk in en wordt deze gratis bij je afgeleverd.