Nieuw-Zeelandse Sieraden, Zilveren Sieraden

De nieuwe Maori hangers van Wereldse Juwelen

Maori hangers

De Maori hangers uit Nieuw-Zeeland van de sieraden webshop Wereldse Juwelen zijn zeer geliefd, vandaar dat deze collectie regelmatig aangevuld wordt met nieuwe juweeltjes. Ook nu is de collectie uitgebreid met vijf schitterende gestileerde Maori hangers. De reden dat deze hangers zo geliefd zijn is omdat ze bol staan van de symboliek en natuurlijk vanwege hun fraaie verschijning.Hun verschijning heeft alles te maken met de symboliek die de hanger moet vertegenwoordigen. Zo staat de Koru hanger symbool voor een nieuw begin, persoonlijk groei en spirituele ontwikkeling wat tot uitdrukking komt in de vorm van de hanger, het uitrollen van een nieuw varenblad.

De vishaak Maori hanger

Een ander geliefd symbool is de Hei Matau hanger, deze wordt ook wel de vishaak genoemd. De visserij was voor de Maori een belangrijk onderdeel van hun bestaan, waardoor de vishaak een cruciaal instrument was. Hierdoor werd de Hei Matau als talisman gedragen en stond het symbool voor het leven, geluk en voor een veilige reis over water. De Hei Matau maori hanger van de nieuwe collectie is hand gesneden uit been en versierd met een stukje paua abalone schelp.

De Twist Maori hanger

De Twist Maori hanger is een juweeltje die veel door geliefden wordt gedragen. Deze hanger staat symbool voor het levenspad van twee mensen die samenkomen en de eeuwige verbondenheid tussen deze twee mensen. De Twist vertelt het verhaal van hoe de kracht van vriendschap, loyaliteit en liefde eeuwig zal duren. Door de prachtige symboliek van deze Twist hanger is het een mooi en bijzonder cadeau voor een geliefde.