Peruaanse Zilveren Sieraden, Tibetaanse Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Zilveren sieraden voor moederdag

Moederdag

Er zijn weinig mensen die meer liefde en inspiratie in ons leven brengen dan onze moeders. Ze koesteren ons, zorgen voor ons en helpen ons te vormen tot de mensen die we nu zijn. Dus moederdag is de perfecte tijd om je moeder, oma of andere speciale vrouw in je leven te verwennen met een uniek zilveren sieraad.

Want welke vrouw wil er nu niet zo nu en dan verwend worden met een prachtig sieraad. Maar er zijn zoveel sieraden, hoe kunnen we daar nu uit kiezen hoor ik je denken? Onze collectie zilveren sieraden heeft voor ieder wat wils.

Zilveren filigrain sieraden

Wat dacht je van de unieke collectie zilveren filigrain sieraden uit Peru. De collectie bestaat uit zeer delicate sieraden die ondanks hun fijne ontwerp heel erg sterk zijn. Schitterende hangers in de vorm van een orchidee eventueel met bijpassende ring zorgen voor een prachtig cadeau. Unieke armbanden waarbij de schakels bestaan uit sierlijke ornamenten of de verschillende bijzondere oorbellen met designs uit de natuur, zijn slechts enkele voorbeelden uit de collectie die iedere moeder prachtig zal staan.

Zilveren kleurrijke kettingen

De collectie uit Zuid-Afrika is in tegenstelling tot de filigrain collectie enorm kleurrijk. De collectie bestaat volledig uit kettingen met prachtige edelstenen. Uiteraard zijn deze edelstenen allemaal echt (natuurlijk), dus onvervalst. Deze halssieraden zijn een echte must have voor iedere moeder die van opvallende kettingen houdt. De ontwerper van deze collectie heeft iedere ketting maar één keer gemaakt waardoor je moeder kan schitteren met een uniek Zuid-Afrikaans exemplaar.

Spirituele zilveren sieraden

Heb je een spirituele moeder, dan is onze collectie zilveren sieraden uit Tibet een echte aanrader. Speciaal de ghau hanger in de vorm van een hart gezet met lapis lazuli en koraal is een heel bijzonder cadeau. De hanger kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant worden geopend zodat je moeder er net als de Tibetanen iets dierbaars of religieus in kan bewaren. Sieraden spelen in het leven van Tibetanen een belangrijke rol die tot uiting komt in het symbolische en religieuze karakter van de sieraden. Deze kenmerkende eigenschappen zie je ook terug bij de andere zilveren sieraden uit deze collectie.

Jade sieraden uit Nieuw-zeeland

Oké het zijn geen zilveren sieraden, maar deze bijzonder mooie collectie jade Maori hangers uit Nieuw-Zeeland willen we je niet onthouden. Vooral omdat deze collectie bol staat van de symboliek, en wat is er nu niet mooier dan je moeder een Maori Twist hanger te schenken met het symbool van de eeuwige liefde.

Cadeaubon

Wil je je moeder liever verrassen met een sieraad dat ze zelf kan uitzoeken, geef dan een cadeaubon cadeau! Zo verwen je de allerliefste moeder met een prachtig zelf uit te zoeken zilveren sieraad.