Balinese Zilveren Sieraden, Indonesische Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Zilveren oorbellen met gouden accenten uit Bali

Zilveren oorbellen met 18-karaats goud

De nieuwe collectie zilveren oorbellen uit Bali van Wereldse Juwelen is een hele bijzondere. De oorbellen zijn namelijk op decoratieve wijze verfraaid met 18 karaats goud. De collectie bestaat zowel uit oorknopjes als oorhangers. Zo zijn er onder andere zilveren oorknopjes in de vorm van een delicate bloem waarbij het hart van de bloem van 18 karaats goud is gemaakt. En prachtige zilveren oorhangers in verschillende bloem designs maar ook in de vorm van een drakennest. Draken worden in de Indonesische cultuur vereerd vanwege hun gratie en kracht en de edelsmeden hebben zich hierdoor laten inspireren. Uiteraard zijn ook de oorhangers versierd met gouden accenten.

Om tot deze unieke zilveren oorbellen te komen hebben de Balinese edelsmeden gebruik gemaakt van de versieringstechnieken filigrain en granulatie. Bij filigrain worden de oorbellen versierd met heel fijn zilverdraad en bij granulatie met zeer fijne zilveren bolletjes. Deze eeuwenoude edelsmeedtechnieken zijn kenmerkend voor de unieke Indonesische cultuur.

Wil je deze collectie zilveren oorbellen met goud graag bewonderen kijk dan snel op de sieraden webshop  van Wereldse Juwelen.
Je bestelling wordt binnen Nederland gratis verzonden en ook nog mooi ingepakt.