Balinese Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Mooie zilveren sieraden van de zee

Parelmoer sieraden en paua abalone schelp sieraden

Ben je op zoek naar de perfecte sieraden die passen bij je levensstijl? Dan heeft Wereldse Juwelen een nieuwe collectie sieraden waar je niet omheen kunt. Deze nieuwe collectie van zilveren hangers en oorbellen met parelmoer en paua abalone schelp creëren de ideale accessoire voor elke gelegenheid. Elk sieraad is in Indonesië handgemaakt en geperfectioneerd met kwaliteit in het achterhoofd, zodat je er de komende jaren zorgeloos van kunt genieten.

De speciaal ontworpen sieraden zullen de uitstraling van je outfit zeker benadrukken en zijn een prachtige aanvulling die door anderen zeker niet onopgemerkt zal blijven. Hieronder worden een paar prachtige exemplaren beschreven die je kunt aanschaffen in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen.

Zilveren sieraden uit Bali

Zo zijn er de zilveren parelmoer oorbellen uit Bali. Deze delicate schoonheden presenteren een subtiele elegantie en zijn echte eyecatchers. Elke oorbel bestaat uit een slanke zilveren zetting met een stralende parelmoer in de vorm van een bloemblaadje. De zilveren versiering valt als een waterval naar beneden in een design van bloemblaadjes aan een takje.

Ook de zilveren parelmoer hanger is een onderdeel van de parelmoer collectie. Deze hanger heeft een uiterst charmant ontwerp die door vrouwen van alle leeftijden gedragen kan worden. In de zilveren zetting bevindt zich een perfect ronde parelmoer. De ronde parelmoer is versierd met drie takjes met bloemblaadjes.

Een ander bijzonder sieraad in deze collectie is de hartvormige parelmoer hanger. Als je op zoek bent naar een romantische look, dan is deze parelmoer hanger in de vorm van een hart echt iets voor jou. ideaal. De hanger heeft een gladde zilveren zetting met hetzelfde design als de parelmoer oorbellen en zijn dus fantastisch samen te combineren.

Een zilveren zetting en een glanzende parelmoer vormen een paar prachtige druppelvormige oorbellen. Het parelmoer is bevestigd aan een zilveren zetting versierd met fijne granulatie, die de oorbellen een klassieke uitstraling geven. Deze juweeltjes zijn perfect te dragen tijdens zowel formele als informele aangelegenheden.

Een prachtig stuk parelmoer omlijst met glanzend zilver is een ander juweeltje uit de nieuwe collectie. Deze hanger bestaat uit een rond stuk parelmoer met een ontwerp van een grote versierde zilveren bloem. Dit mooie sieraad kan moeiteloos worden gecombineerd met de parelmoer druppelvormige oorbellen omdat beide sieraden op dezelfde wijze zijn versierd met granulatie.

De paua abalone oorhangers hebben alle kleuren van de zee in zich die je maar kunt bedenken en zijn markies gesneden voor een perfecte creatie. De kleurrijke schelp is gezet in een zilveren zetting. Ook het zilver laat zich bij deze oorbellen transformeren tot een ontwerp van glanzende golvende lijnen.

Bewonder deze zilveren sieraden met parelmoer en paua abalone schelp snel in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen. Bij deze webshop gaan alle sieraden als cadeautje de deur uit, dus verwen jezelf vandaag nog met een prachtig juweeltje. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden!