Tibetaanse Zilveren Sieraden, Zilveren Sieraden

Leren armbanden van talentvolle ambachtslieden

Leren armbanden

Leren armbanden zijn momenteel een ware rage en worden zowel door mannen als vrouwen veelvuldig gedragen. Eigenlijk zijn leren armbanden op dit moment niet uit het dagelijks modebeeld weg te denken. Waarschijnlijk omdat er zo fantastisch mee te combineren valt en ze elke outfit van klassiek tot stoer kunnen verrijken. Een sieraden webshop die hier leuk op inspeelt is Wereldse Juwelen.

Deze sieraden webshop heeft een mooi assortiment leren armbanden waar je eindeloos mee kunt variëren De collectie bestaat uit leren armbanden met mooie symbolische bedeltjes, maar ook uit leren armbanden die een paar keer om de pols gewikkeld kunnen worden zodat het lijkt of er meerdere armbanden tegelijk gedragen worden. Wereldse Juwelen zou Wereldse Juwelen niet zijn als deze unieke sieraden niet uit een land hier ver vandaan door talentvolle ambachtslieden zouden zijn gemaakt.

Deze bijzondere collectie armbanden komt uit Bali en Tibet. De leren armbanden uit Bali zijn gemaakt van zeer hoogwaardig leer en gedecoreerd met het goudgele metaal messing. De leren armbanden uit tibet daarentegen zijn zeer divers en zijn slechts € 12,50 per stuk. Laat je inspireren en bewonder de unieke collectie leren armbanden van Wereldse Juwelen.